Tabara de purificare si integrare in natura

Apuseni cu titlu

Va invitam pentru trei zile intr-o calatorie pentru trup, minte si suflet. Ce poate fi mai frumos decat sa fii in echilibru cu tine, cu natura cu divinitatea care a creat tot ceea ce avem, tot ceea ce suntem? Haideti sa ne aducem aminte cine suntem in esenta, sa ne bucuram impreuna de tot ceea ce face acest minunat univers pentru noi, sa ne reunim cu el.

Ziua 1:

Vom pleca in frumosul sat Ghetari din inima muntilor Apuseni, unde ne vom caza la Pensiunea Scarisoara. Programul de seara include jocuri de cunoastere si de relationare si bineinteles cina cu bucate delicioase de casa.

Ziua 2:

Treziti de triluri de cocosi, vacute, in peisajul de vis al muntilor Apuseni, incepem ziua cu o scurta inviorare. Vom face exercitii de respiratie, desculti, simtind din plin vibratiile pamantului si racoarea ierbii. Recunoscatori pentru o noua zi si pentru minunatiile oferite de natura, ne vom conecta prin meditatie cu ingerii naturii. Prin  simpla  conectare cu ingerii naturii va veti simti automat in legatura cu fiecare dintre  acestia. Scopul meditatiei este acela de a aduce energiile in miscare si de a elimina blocajele.

Dupa un mic dejun copios si delicios, vom patrunde in adancul Apusenilor pana la catunul Casa de Piatra; un catun cum nu ati mai vazut, rupt de lume, rupt din povesti, uitat de timp si fermecator. Veti uita complet de viata cotidiana, de probleme sau agitatie, vazand viata atat de simpla si de pura. In apropierea catunului ne asteapta ascunsa Pestera Ghetarul de la  Vartop, monument al naturii. Este de o frumuseţe rară, fiecare centimetru este acoperit cu concretiţiuni incredibile ca intr-o lume de basm.

La Casa de Piatra ne vom bucura de un picnic, cum altfel decat cu placinte calde, facute de localnici. Pe drumul de intoarcere ne vom opri la Izbucul Tauz, totodata un prilej de a ne purifica cu ajutorul apei curgatoare. Vom face o meditatie de purificare si integrare prin elementele naturii: apa, aer, pamant.

Seara ne asteapta cina, apoi ne vom aduna in jurul focului de tabara, unde vom face meditatia strabunilor si o meditatie de eliberare a negativitatilor, folosindu-ne de un alt element purificator: focul.

Ziua 3:

O noua frumoasa zi, in care ne vom bucura de minunatiile naturii si de faptul ca facem parte din ea. Asa cum ne-am invatat deja, incepem cu binemeritata inviorare si cu o meditatie profunda. Dupa micul dejun, ne asteapta in adancul pamantului, de mai bine de 3000 de ani, Ghetarul de la Scarisoara. In timp ce coboram tot mai mult in impresionantul aven, deja simtim temperatura rece si impunatoare pe tot timpul anului. E momentul sa ne imbracam si sa ramanem impresionati de maretia naturii.

Ne vom intoarce la pensiune pentru a povesti impresiile noastre, ne vom spune parerile, lucrurile bune pe care le-am invatat, pe care le-am simtit impreuna. Desi e momentul sa plecam acasa, speram ca frumoasa noastra calatorie in natura si spirituala nu se va incheia aici.

Unde: Muntii Apuseni, satul Ghetari

Perioada: Mai-Octombrie

Organizatori: Asociatia Collegium & Iubesc Natura

Tipul activitatii: Tabara de purificare si integrare in natura

Numar minim de participanti: 3

Numar maxim de participanti: 10

Pret: La cerere (in functie de numarul participantilor  si de serviciile solicitate)

IMPORTANT: Programul poate fi modificat fara anunt in prealabil, in functie de conditiile meteo precum si de conditia fizica a participantilor.

 Solicita oferta